­

Reviews

Klanten Beoordelen Centrale BTW Teruggave met een:

9.6 van 10 door 5601 reviews

Bekijk de reviews bij de Feedback Company

Pagina 4 van 623
<<  1   2   3   4   5   6   7   8  .... >>
  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 08-07-2019
    5/ 5

    Alles wat afgesproken was is tot nu toe correct uitgevoerd zonder dat wij zelf ook maar iets hebben hoeven te corrigeren. Chapeau hiervoor en dank U wel.

    Sterke punten:
    Omdat alles voor ons gemakkelijk en bijna onopvallend zijn beslag heeft gekregen zijn wij ervan overtuigd dat we met een zeer professionele organisatie/bedrijf te maken hebben.

    Verbeterpunten of tips:
    Geen

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 08-07-2019
    5/ 5

    Als je als particulier min of meer gedwongen wordt om tijdelijk als bedrijf te opereren is het heel prettig dat je daarbij ondersteund wordt. De Centrale BTW Teruggave doet dat perfect. Heldere communicatie en uitleg. Alle lof.

    Sterke punten:
    Duidelijke communicatie en procesbegeleiding. Vertrouwen wekkend.

    Verbeterpunten of tips:
    Niet kunnen ontdekken.

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 08-07-2019
    5/ 5

    Schriftelijke communicatie is goed. Reactie op mijn berichten is inhoudelijk goed. Tijd tussen bericht en antwoord kan volgens mij beter, dus korter.

    Sterke punten:
    Goede info over de te volgen stappen bij teruggave van de BTW.

    Verbeterpunten of tips:
    Tid tussen bericht en antwoord daarop kan korter.

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 08-07-2019
    5/ 5

    top tevreden.

    Sterke punten:
    goede communicatie.

    Verbeterpunten of tips:
    werken perfect.

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 08-07-2019
    5/ 5

    Ik ben volledig verzorgt in het BTW-traject en zeer goed op de hoogte gehouden van de voortang. Geld was snel binnen, prima job!

    Sterke punten:
    Communicatie, snelheid van handelen

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 08-07-2019
    5/ 5

    Alles perfect geregeld

    Sterke punten:
    Duidelijk en snel

    Verbeterpunten of tips:
    Geen

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 08-07-2019
    4.5/ 5

    Je wordt volledig ontzorgd en de communicatie hierover is uitstekend.

    Sterke punten:
    Verder geen ervaring

    Verbeterpunten of tips:
    Gewonn zo door gaan, prima service

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 08-07-2019
    4.5/ 5

    Prima aan te bevelen!

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 08-07-2019
    5/ 5

    Uitstekend

    Sterke punten:
    Deskundig, snell reatie

    Verbeterpunten of tips:
    Geen

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 08-07-2019
    5/ 5

    Prima communicatie en afhandeling. Top.

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:

Pagina 4 van 623
<<  1   2   3   4   5   6   7   8  .... >>