­

Reviews

Klanten Beoordelen Centrale BTW Teruggave met een:

9.5 van 10 door 4175 reviews

Bekijk de reviews bij de Feedback Company

Pagina 4 van 464
<<  1   2   3   4   5   6   7   8  .... >>
  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 09-11-2018
    5/ 5

    Zeer tevreden, duidelijke communicatie en zelf hebben wij helemaal geen omkijken gehad naar de teruggave vd zonnepanelen. Dit werd voor ons gedaan. Geld inmiddels ook ontvangen.

    Sterke punten:
    duidelijke communicatie, professioneel en geen omkijken gehad naar de btw teruggave....super!

    Verbeterpunten of tips:
    geen! zeer tevreden.

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 09-11-2018
    5/ 5

    Prima voor deze first class job! Vanwege de vertragingen vanuit de Belastingdienst, had ik al lang mijn geduld verloren; maar jullie hielden vol en hielden me op de hoogte. Gewoon prefessionele job.

    Sterke punten:
    Ik lees dus net dat het niet ophoudt bij het verkrijgen van de BTW teruggave, maar jullie gaan verder met de (nul)aangiften en het uitschrijven bij de belastingdienst. M.a.w. jullie verzorgen een 100% job, tot alles helemaal is afgerond.

    Verbeterpunten of tips:
    Ik zou het niet weten; jullie zijn top.

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 12-11-2018
    4/ 5

    Ben altijd heel vriendelijk geholpen. Heel fijn. Alles netjes geregeld dank hiervoor.

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 12-11-2018
    4/ 5

    Alles via de mail kunnen afhandelen. Precies zoals de bedoeling was hebben ze alle administratieve rompslomp voor mij afgehandeld. Ik weet niet hoe de concurrerende bedrijven presteren (goedkoper? / sneller? ... ) Ik heb niet de maximale score gegeven, omdat ik niet altijd op de hoogte was van de actuele status (wat is er tot nu toe gedaan, wat moet er nog gedaan worden).

    Sterke punten:
    Geen omkijken meer naar de administratie. Zoals de bedoeling was.

    Verbeterpunten of tips:
    Inzicht in welke stappen er allemaal uitgevoerd moeten worden. En deze bijvoorbeeld nummeren. Daarna consequent de nummers afvinken ....

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 12-11-2018
    4/ 5

    Zeer goede ervaringen. De belastingdienst heeft natuurlijk fouten gemaakt, echter deze zijn door uw medewerkers rechtstreeks met de belastingdienst goed en snel opgelost.

    Sterke punten:
    Heeft rechtstreeks ingangen bij de fiscus

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 12-11-2018
    5/ 5

    Accuraat en betrouwbaar. duidelijke communicatie

    Sterke punten:
    Ja, het op de hoogte houden van de voortgang. ook melden als er vertraging was etc.

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 11-11-2018
    5/ 5

    prima ondersteuning

    Sterke punten:
    tijdig en correct

    Verbeterpunten of tips:
    je zou de klant nog kunne informeren over of ze de teruglevering wel hebben geregeld. daar kwam ik zelf nu bijvoorbeeld wat laat achter

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 11-11-2018
    5/ 5

    Goede ervaringen. Hebben mijn fouten prima hersteld en zorg gedragen voor een goede / maximale afhandeling.

    Sterke punten:
    goede voorlichting en hulp bij problemen.

    Verbeterpunten of tips:
    geen

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 11-11-2018
    4/ 5

    contact verloopt via mail en is duidelijk

    Sterke punten:
    Duidelijk en doet wat het beloofd

    Verbeterpunten of tips:
    kan ik niet bedenken

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 11-11-2018
    5/ 5

    Positief! Goede communicatie en correcte afhandeling

    Sterke punten:
    Komen afspraken goed na. Vriendelijke medewerkers.

    Verbeterpunten of tips:
    Geen verbeterpunten.

Pagina 4 van 464
<<  1   2   3   4   5   6   7   8  .... >>