­

Reviews

Klanten Beoordelen Centrale BTW Teruggave met een:

9.6 van 10 door 5195 reviews

Bekijk de reviews bij de Feedback Company

Pagina 3 van 578
<<  1   2   3   4   5   6   7  .... >>
  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-05-2019
    5/ 5

    Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van de BTW centrale. Kon niet beter. Andere bedrijven zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Alle lof voor deze organisatie.

    Sterke punten:
    Deskundig, informatief, snelle reacties, goede duidelijke communicatie met zeer vriendelijke medewerkers.

    Verbeterpunten of tips:
    Geen.

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-05-2019
    5/ 5

    Erg goed. Informatie is duidelijk. Afhandeling is snel.

    Sterke punten:
    Zeer goede communicatie. Je hebt echt het gevoel dat de afhandeling van jouw BTW teruggave in goede handen is.

    Verbeterpunten of tips:
    Nee, kan er geen bedenken.

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-05-2019
    5/ 5

    Zeer goede communicatie, uitleg en uitstekende opvolging!

    Sterke punten:
    Alleen maar positief!

    Verbeterpunten of tips:
    geen

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-05-2019
    5/ 5

    Positief, duidelijk en helder

    Sterke punten:
    Uitstekende, duidelijke. Communicatie Was heel Nederland maar zo.... Hartelijk dank

    Verbeterpunten of tips:
    -

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-05-2019
    5/ 5

    Bijzonder positief

    Sterke punten:
    Sterk, over hele lijn

    Verbeterpunten of tips:
    Geen

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-05-2019
    5/ 5

    Goede communicatie en instructies bij iedere stap

    Sterke punten:
    Bij iedere stap ontvang je een mail met de update en de punten die er eventueeel op kunnen volgen.

    Verbeterpunten of tips:
    Geen

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-05-2019
    5/ 5

    Zeer goed!!! Kundig snel zeer goed in communicatie. Had niet beter gekund.

    Sterke punten:
    Consequent op de hoogte gehouden worden in klare taal

    Verbeterpunten of tips:
    Kan niets bedenken

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-05-2019
    5/ 5

    Prima dienstverlening

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-05-2019
    5/ 5

    Proces terugvragen BTW is prima verlopen. Heldere en duidelijke communicatie tijdens het proces. Je weet op ieder moment waar je aan toe bent.

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 20-05-2019
    5/ 5

    Alles prima geregeld. Wat voor mij het belangrijkste is, is de communicatie met de klant. Super. Je weet precies wat er gaat gebeuren en wanneer en hoe. Klasse.

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:

Pagina 3 van 578
<<  1   2   3   4   5   6   7  .... >>