­

Reviews

Klanten Beoordelen Centrale BTW Teruggave met een:

9.5 van 10 door 4948 reviews

Bekijk de reviews bij de Feedback Company

Pagina 1 van 550
 1   2   3   4   5  .... >>
  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 25-04-2019
    5/ 5

    goede keus

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 24-04-2019
    4/ 5

    Duidelijk en heldere afspraak. De afhandeling van de BTW teruggave is correct verlopen.

    Sterke punten:
    Heldere en duidelijke communicatie met de klant. Gedurende het proces op de juiste wijze op de hoogte gehouden.

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 10-04-2019
    4.5/ 5

    Duidelijke aanpak en er wordt je werk waar je weinig ervaring mee hebt, uit handen genomen. prima

    Sterke punten:
    Duidelijke aanpak.

    Verbeterpunten of tips:
    BTW Zonnepanelen vraagt de eindbeschikking van de Belastingdienst per brief aan hen toe te sturen. Dat is natuurlijk niet meer anno 2019!

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 20-04-2019
    5/ 5

    Doet alles volledig en snel voor je, geen omkijken naar

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 20-04-2019
    4.5/ 5

    Uitstekend geregeld, van begin tot eind. Ondanks trage afhandeling van de BTW-betaling door de belastingdienst bleef dit bedrijf mij op de hoogte houden van de vorderingen

    Sterke punten:
    Uitstekende opvolging en herinneringen, vriendelijke van toonzetting

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 19-04-2019
    5/ 5

    Zeer tevreden. Alles werd geregeld en ik werd goed op de hoogte gehouden van alle stappen. Prima gedaan

    Sterke punten:
    Fijn om continue op de hoogte gehouden te worden van de voortgang

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 19-04-2019
    5/ 5

    Duidelijke berichtgeving via mail, Zeer tevreden

    Sterke punten:
    Berichten via mail

    Verbeterpunten of tips:
    Geen

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 18-04-2019
    5/ 5

    Van begin tot eind duidelijk op de hoogte gehouden van het gehele proces. Alles volgens afspraak verlopen. Ik zou iedereen aanraden gebruik te maken hiervan, want het ontzorgt enorm.

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 18-04-2019
    4.5/ 5

    Top... Goede service... Toppie

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 18-04-2019
    5/ 5

    Dit is de tweede keer, dat ik voor de btw teruggave i.v.m. zonnepanelen, van dit bedrijf gebruik heb gemaakt. En dat tot volle tevredenheid. De rompslomp nemen ze je uit handen en alles wordt vlot en correct afgehandeld.

    Sterke punten:

    Verbeterpunten of tips:
    geen

Pagina 1 van 550
 1   2   3   4   5  .... >>